[情色三级] [韩国/三级]我爱欲女3[AVI/1.89G/BT/LP]

[韩国/三级]我爱欲女3[AVI/1.89G/BT/LP]

【电影海报】:

【影片名称】:我爱欲女3
【影片大小】:1.89G
【影片格式】:AVI
【下载工具】:迅雷
【播放时间】:01:21:42
【影片简介】:

Ma Gang-se (Kang Pil-seon) is branded at work as the pervert professor and in the end, he
gets fired. He thinks there’s no more reasons to live and leaves on a trip by himself
before he commits suicide. On his trip, he meets a mysterious woman named Sara (Son Ga-ram).
He spends every night with her and satisfies his erotic fantasies, However, Kang-se starts
to suspect her existence as she appears and disappears all the time. Finally, the shocking
truth about her is unveiled…

【影片截图】:

【解压密码】:q3m2m1

【免金币下载地址】:

http://www.sx566.com/file-365545.html

附件

[检查重复] abbr_b89e7e61c86960b7ca3c1be33bf95e2c.torrent (19.93 KB)BT资源

2015-3-31 09:46, 下载次数: 1518

本帖最近评分记录
  • wys0030 金币 +15 感谢分享,论坛有您更精彩! 2015-4-4 21:28

韩国片子真的很不错!女主角漂亮男主角肌肉发达!身材很棒!

韩国片子真的很不错
本帖最近评分记录
  • gcf7611148888 金币 -5 复制2楼回复,扣5金币。 2015-4-7 09:56

我愛欲女第3部,應該是新片來的吧,都還沒有中文簡介和字幕,但是光看截圖就已經很上火了,先睹為快。
謝謝分享。

啊久违的韩国片子 首先感谢楼主分享 这是惊悚片吗?  男主角好像吸了毒一样 那女人看起来好享受啊

怎么看着像没有中文字幕呢,能否说明一下,否则看不懂就没意思了

必须赞一个,韩国女的就是看着过瘾

nice,系列第三部,个人感觉比前两部画面更漂亮一些,再接再厉!

韩国的片子有一种男女性的美感,这是我们在当今的速食时代所缺乏的,也是与日本片的本质区别

没字幕 看起来还真是辛苦呀
本帖最近评分记录
  • 癞子 金币 -5 无意义回复,扣5金币。 2015-4-12 21:01